Bakkerij het Zand2018-11-19T19:39:38+00:00
Bakkerij het zand

Passie voor de ambacht

Bakkerij het Zand heeft een passie voor het bakkersambacht, zo garanderen wij ondanks de groei van onze bakkerij een superieure kwaliteit van onze producten en dat proeft u! Ondanks het gebruik van moderne hulpmiddelen en machines, komt er nog steeds veel handwerk kijken bij de productie van de bakkersproducten. Wij garanderen een consistente “ouderwetse” kwaliteit en dat maakt ons bijzonder.
Bekijk links onze demonstratievideo die u meeneemt op een tour door onze bakkerij. Zo kunt u met uw eigen ogen zien hoeveel specialistisch handwerk er nodig is bij de productie van de ambachtelijke producten. Wilt u de video in het groot bekijken? Klik dan hier.

Bakkerij het zand

De Bolus

Bakkerij ‘t Zand heeft een speciale band met de Bolus. Al jaren worden er dagelijks honderden met de hand gedraaid. Deze fantastische Zeeuwse delicatesse wordt met passie bereid en dat ziet u terug in de kwaliteit. De receptuur is door de jaren heen geperfectioneerd en dat verschil proeft u.

Bakkerij het Zand

Grondstoffen

Bakkerij ‘t Zand gebruikt uitsluitend grondstoffen waarvan wij de herkomst kunnen controleren. De hoge kwaliteit van deze grondstoffen proeft u niet alleen terug in alle producten, het is ook goed voor mens en natuur.