Patisserie van Opdorp2018-11-19T19:39:38+00:00

Bekijk Patisserie van Opdorp in actie!

Door deze bedrijfsvideo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het ambachtelijk produceren van ons assortiment heerlijke banketbakkersproducten. De video neemt u mee op een kleine tour door onze bakkerij. De video in het groot bekijken? Klik dan hier.

Impressie van het assortiment

Patisserie Van Opdorp levert ambachtelijke banketbakkersproducten op grote schaal aan verschillende verkooppunten zoals “koude bakkers” en supermarkten. Wij stemmen ons aanbod graag af op uw wensen. Om alvast een impressie te krijgen van de producten die wij leveren kunt u links door het aanbod navigeren door de pijlen te gebruiken.

Patisserie Van Opdorp

Historie

Patisserie Van Opdorp was oorspronkelijk sinds 1870 in Goes gevestigd. De patisserie is vooral bekend door het ambachtelijk gemaakte banket en het “Goesenaartje”, de exclusief door Van Opdorp vervaardigde lekkernij.

Sinds 2013 is de productie verplaatst naar de locatie van Bakkerij het Zand in Heinkenszand. De kwaliteit is onveranderd maar de capaciteit is vergroot. Zo blijft u ondanks de groei van het bedrijf verzekerd van een stabiele en kwalitatief hoogstaande producten.